Välkommen till Wiloboken hunddagis!

Wilobokens hunddagis är ett så kallat flockdagis. Detta innebär att de hundar som är inackorderade hos oss bor i stora rum tillsammans. Hundarna delas in i olika flockar efter sina behov. Hos oss får de sociala kontakter och utlopp för sina flockbeteenden. Vi är väl medvetna om att det ställs höga krav på oss som driver flockdagis då vi hela tiden måste känna av flockdynamiken och säkerställa att alla hundar mår bra och trivs i sina respektive flockar. Med vår kunskap och erfarenhet ser vi till att hundarna trivs bra hos oss. Våra dagar blandas med promenader, vila och lek i rastgård.

Varmt välkomna på besök och se hur vi har det!

VÅRA BOXAR
Vi har sex individuellt inredda boxar på ca 22 kvm/box.  Vi har även en något mindre sjukbox om din hund blir sjuk, i väntan på att bli hämtad.

VÅRA DAGLIGA PROMENADER
Våra dagishundar älskar promenader. Varje dag tar vi långa skogspromenader. Varma dagar går vi även ner till Helge å för ett svalkande bad.

VÅRA RASTGÅRDAR
De två rastgårdarna på sammanlagt 1300 kvm ligger i direkt anslutning till dagiset och vetter mot vacker naturmark. Här finns plats för mycket spring och lek.

ABONEMANGSPRISER

För att tillmötesgå våra kunders behov erbjuder vi platser på både heltid och deltid. Priserna utgår från hundens storlek. Se tabell nedan. 

Villkor för hel- och deltid:

  • Ingen bindningstid
  • Uppsägningstid 2 månad
  • Om hunden insjuknar så allvarligt att den inte bör vistas på Wilobokens hunddagis och om det finns veterinärintyg upphör uppsägningstiden

Vi erbjuder även klippkort till dig som bara behöver hjälp med hundpassning ibland.
Klippkort á 10 gånger: 5000 kr
Bokning sker i mån av plats. Giltigt i 1 år från inköpsdatum: 

ALLMÄN INFORMATION

Vaccination
Hundarna skall vara vaccinerade enligt veterinärernas rekommendationer samt vara veterinärvårdsförsäkrade under sin vistelse hos oss.

Om din hund är sjuk
Är hunden sjuk skall den stanna hemma tills den tillfrisknat. Med hänvisning till smittorisk kan vi inte ta emot hundar som visar symptom på eller lider av smittosam sjukdom. Hundar som medicineras mot en icke smittosam sjukdom är välkomna till oss.

Löptikar
Vi välkomnar tikar som löper förutsatt att flockdynamiken fungerar.